Home KRYESORE Nje çantë e dyshimtë tek 21 dhjetori, policia dyshon për eksploziv!

Nje çantë e dyshimtë tek 21 dhjetori, policia dyshon për eksploziv!

0

Një çante e dyshimtë që është gjetur në zonën e ’21 dhjetorit’ ka alarmuar policinë e Tiranës. Mësohet se forcat policore janë njoftuar për çantën e braktisur, ndërsa nuk dihet se çfarë ka brenda saj dhe po kontrollojne gjendjen e saj!.

Policia ka rrethuar zonën përqark, për të parandaluar çdo situatë të papritur. Po ashtu raportohet se njësia anti eksploziv është njoftuar për ngjarjen, ndërsa ube ekspertiza rezultoi qe nuk kish asgje te rrezikshme.

Share: