Home KRYESORE PASI MBAROI “DUFI” ndaj Agim Hushit… Sarkazem nga Dritan Kaba

PASI MBAROI “DUFI” ndaj Agim Hushit… Sarkazem nga Dritan Kaba

PASI MBAROI “DUFI”…

Tani qe mbaroi dufi i telekomanduar, ndaj nje artisti :
u shuajten zjarret,
u ul cmimi i ujit,
u shtuan pagat e pensionet,
perkujdesi ndaj shtresave ne nevoje dhe PAK u dyfishua,
shendetesia u be falas,

energjia elektrike u be me 6% tvsh,
naftes iu hoqen taksat arbitrare dhe u be me e lire se ne te gjitha vendet e rajonit,

koncensionaret u preken dhe fitimet nga dializa, analizat fallco, qe nuk e di kujt i hyne ne pune, nga ai i sterilizimit qe e fitoi nje firme me nje te punesuar, nxituan te mrekulluar nga ky

“solidaritet” kombetar per te derdhur gjithshka ne arken e shtepise te femijeve dhe azilet e pleqve.

Cdo gje ndryshoi ne vendin tone!

Lideri Maximus vazhdoi pushimet i qete.

Lumturia erdhi mes nesh!

Share: