UNË JAM I MENDIMIT TA DËRGOJMË ISMAILIN NË FRANCË

Nga Ilir Demalia Letra e shokut Manush Myftiu dërguar shokut Ramiz Alia në lidhje me shqetësimin shokut Enver për problemin e shkrimtarit Ismail Kadare. Në letër citohet një pasazh që shkrimtari Kadare i ka dërguar kryeministrisë. Në krye letra ka një një shënim me shkrim dore dhe një firmë, ku shkruhet: Kadareja i është drejtuar … Continue reading UNË JAM I MENDIMIT TA DËRGOJMË ISMAILIN NË FRANCË