Home 2017 September 19

Daily Archives: 19 September, 2017

Festivali i Paqes këtë vit jo rastësisht ne Seulin e kercenuar nga konflikti

Festivali i Paqes kete Vit ne Seul, Koreja e Jugut eshte ne vendin e duhur dhe ne kohen e duhur ndërsa demonstroi vullnetin për...

Samiti i 3-te i Aleances Boterore te Paqes e Besimeve ne Seul, Sevim Arbana...

Samiti i 3-te i Aleances Boterore te Paqes e Besimeve, u mbyll me nje Konference te Levizjes Boterore te Grave per Paqen dhe nje...

Studimi evropian: 83% e grekëve nuk i duan emigrantët në vendin e tyre!

Nga Shpetim Zinxhiria Janë këto studime të këtyre viteve që nxjerrin në pah realitetin në Greqi, studime të cilat kohët e fundit sa vjen dhe...

Ushtria e Kosovës: Numërimi mbrapsht ka filluar

Nga Azem Parllaku Krijimi i Forcave të Armatosura të Kosovës, më saktë transformimi i Forcës së Sigurisë të Kosovës në Forcë të Armatosur, do të...

Angjela Merkel në prag të mandatit të saj të katërt.

Nga Prof. As. Dr. Enver Bytyçi Më 9 shtator Angjela Merkel dhe kandidati i SPD-së, Martin Schulz, u përballën në një debat televiziv. Mediat nuk e...

Kodi zgjedhor mban peng zhvillimin e ekonomik të vendit

Nga Artur Roshi Zhvillimi ekonomik i një vendi nuk mund të ndodhë në qoftë se nuk kemi një liri politike të vërtetë sepse ajo është...

Yes Kryeministër! Nga Ylli Dylgjeri

Lista e Sekretareve të Përgjithshëm e shpallur këto ditë në media kaloi çdo parashikim të ligjit të shërbimit publik shqiptar. Nëpunësi Civil numër 1...

Qeveria, gjendja ekonomike e vendit dhe si duhet tl jetë të tatuarit e Qeverisë...

Nga Kasem Seferi Sistemi tatimor (legjislacioni tatimor dhe aktorët që veprojnë në emër dhe në përmbushje të kërkesave të tij) nuk duhet ta pengojë, ose...