Home 2017 September 20

Daily Archives: 20 September, 2017

Për çamët që disfaten e himariotëve, e mendojne si fitoren e tyre!

Nga Nikollaq Neranxi Besoj se shumica prej jush e dini atë historinë, ku të gjithë u vunë në rradhë para Zotit dhe ai iu tha:...