Home KRYESORE Ballistit dhe nënës së tij: “Pse e bëre këtë more bir?!” ,...

Ballistit dhe nënës së tij: “Pse e bëre këtë more bir?!” , ja përgjigja drithëruese e njeriut të dronit

Ismail Morina vijon të jetë i mbyllur në burgun e Dubrovnikut në Kroaci. Të gjithë admiruesit e tij, por veçanërisht familja janë sy e veshë nga shteti kroat për të mësuar nëse biri i tyre do të ekstradohet apo jo në Serbi. Nëna e Ballistit, nuk di asgjë për Ismailin, por asja nuk i shqiten nga mendja fjalët e tij pas ngritjes së dronit në stadiumin e Beogradit në Serbi.

6 Ajo ka zbuluar fjalët që i ka thënë Ballistit pas veprimit heroik: “Ç’bëre kështu more bir?! Ndërsa ai më tha: “Kur mora përsipër të ngre flamurin në Serbi, e bëra për të vdekur, për të mos u kthyer më i gjallë”, shkruan Erind Trota, gazetar lokal në Kukës.

Share: