Home KRYESORE Ja lista e gjate e zv.ministrave te rinj të qeverisë ‘Rama 2’

Ja lista e gjate e zv.ministrave te rinj të qeverisë ‘Rama 2’

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot në mbledhjen e Asamblesë Kombëtare të PS-së, ekipin e ri të zv.ministrave të rinj nga partia socialiste.

Katër zv/ ministrat në ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Dhimo Kote

Ermira Rusi

Ilir Halilaj

Roland Kristo

Zv/ ministrat në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit

Ornela Çuçi

Hajrudhah Çeku do të mbulojë turizmin

Katër Zv/ ministrat në Ministrinë e Arsimit

Besa Shahini

Ervin Demo

Kostandin Shkurti do të mbulojë fushën e sportit

Shpati Kolgega do të mbulojë pjesën e Rinisë, ka mbajtur postin e nënkryetarit të FRESSH

Kater Zv/ Ministrat në Ministrinë e Shëndetësisë

Mira Rakacolli

Bardhylka Kospiri

Ilirjana Bajraktari

Ardjana Jaku

Zv/ ministrat e Ministrisë së Drejtësisë

Toni Gogu

Teuta Vodo

Zv/ Ministrat në Ministrinë e Shëndetësisë

Mira Rakacolli

Bardhylka Kospiri

Ilirjana Bajraktari

Zv. Ministri i Mbrotjes

Petro Koçi

Tre zv/ministra në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme

Klea Maliqi do të mbulojë integrimin

Artemisa Dralo  përfaqësuese e minoritetet

Etjen Xhafaj do të mbulojë diplomacinë ekonomike

4 Zv/ ministrat në Ministrinë e Brendshme

Rovena Voda

Julian Hodaj

Romina Kuko

Besfort Lamallari

Në ministrinë e Financave dhe Ekonomisë 4 zv/ ministrat

Elton Haxhi
Albana Shkurta

Erjon Luçi
Dajna Sorrensen

4 Zv. ministrat në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë  

Enis Aliko

Altin Bonati

Dorina Qinari

Artan Shkreli

Share: