Home KRYESORE PD bojkoton Komisionet Parlamentare

PD bojkoton Komisionet Parlamentare

0

Partia Demokratike ka bojkotuar mbledhjen e Komisionit të Ligjeve, që nisi paraditen e sotme.

Në rendin e ditës së punës së komisionit sot është “Shqyrtimi nen për nen dhe miratimi në tërësi i projektligjit “Për tarifat dhe shpenzimet gjyqësore në Republikën e Shqipërisë” dhe “Miratimi në parim dhe fillimi i shqyrtimit nen për nen i projektligjit “Për ndihmën juridike”.

Në mbledhje nuk kanë qenë të pranishëm deputetët e PD-së, ndërkohë që kanë marrë pjesë deputetët e LSI-së.

Share:
Reklama juaj