Home Ja Pse Shqipëria nuk behet si Zvicera À ta shenoj renien e katert te shtetit ne 30 vjet?

À ta shenoj renien e katert te shtetit ne 30 vjet?

Nga Profesor Artan Fuga
———
Une nuk e di se cfare do te ndodhi sot ne kuvend lidhur me ish ministrin e brendshem.
Por ne parim kam dy orientime: i pari, cdokush nga funksionaret duhet te jete pergjegjes para ligjit. I dyti, cdo njeriu si individ i dua vetem te miren. Kaq.

Une nuk jam hetues, por historine politike te Shqiperise e njoh mire!

Poqese ish ministri ndalohet, atehere shteti njeh se gjate vitit 2017 ai kishte rene.

Ekonomi ilegale.

Administrate e paafte te ndalonte kanabizimin.
Territori sipas réformes se deshtuar i dale krejt nga kontrolli me ose pa qellim.

Interesat ilegale marre ne zoterim rendin. Kaq.

À do ta njohi sot zyrtarisht, solemnisht, unanimisht Kuvendi kete rézultat?  Pune e tyre.
Mua kjo me intereson, nderkaq per cdo njeri kam dhembshuri. Kushdo qofte!

Pra kur propaganda n’a thoshte se po bejme shtet, shteti kishte rene, si ne 97, 98, 2011, na dhe nje ne 2017.

Pse na ndodh kjo?

Kjo kerkon te dini pergjigjen o shqiptare!
Mos u merrni me gjyqe ne media, para se te nis punen hetuesia.

Paragjyqi mediatik eshte mizori.

4 hère ne tridhjete vjet, nje hère ne 7 vjet mesatarisht, si na ka ndodhur mesatarisht qe nga 28 nendor 1912.

T’i veme gishtin kokës!

Share: