Home KRYESORE Video Lajm: Ja argumentet ligjore te banoreve himarjote mbi pronat

Video Lajm: Ja argumentet ligjore te banoreve himarjote mbi pronat

Me poshte keni deklaraten e dhene dje per mediat, te njeres prej avokateve te studios ligjore “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants”, e cila po merret me problemin e pronave te himarioteve, e ngarkuar nga Shoqata per Mbrojtjen e Shtepive, Pronave, Kultures dhe Historise Himare me Kryetar Nikollaq Neranxi.

Nga shkronja e pare tek e fundit, tek N.N tv .

Share: