Home KRYESORE 13 prokurorët që i nënshtrohen vettingut të parët. I prin listës edhe...

13 prokurorët që i nënshtrohen vettingut të parët. I prin listës edhe Adriatik Llalla

13 janë prokurorët që po i nënshtrohen të parët procesit të vettingut. Aktualisht Komisioni i Pavaruar i Kualifikimit po merret me dosjet e atyre që kandidojnë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë dhe Këshillin e Emërimeve në Drejtësi. Sipas Ora Neës në listë është edhe kryeprokurori Adriatik Llalla.

Me short janë përzgjedhur më parë dhe dosjet për gjyqtarët e Gjykatës Kushtetueses, Gjykatës së Lartë.

Emrat nën vetting

PROKURORIA E PËRGJITHSHME

Adriatik LLalla

Rovena Gashi

Kosta Beluri

Anila Leka

Arben Dollapi

PROKURORIA E KRIMEVE TË RËNDA

Besnik Muçi

Gentian Osmani

Gentian Trenova

PROKURORIA E TIRANËS

Dritan Rreshka

Antoneta Sevdari

Shpëtim Kurti

Arben Nela

Atriatik Cama

Share: