Home KRYESORE Acka: Ja pse shkoi Kasem Trebeshina, ende me mbi 70 vepra te...

Acka: Ja pse shkoi Kasem Trebeshina, ende me mbi 70 vepra te pabotuara!

0

Nga Flutura Acka

Shkoi Kasem Trebeshina, ende me mbi 70 vepra te pabotuara. Sa ishte gjallē pak folën nga frika se ia rrisnin famën dhe na prishet rregulli i piramidës letrare që kemi thurur me kujdes të madh, me dorëzani edhe kritikën e tredhur letrare.

Mes pështytësve të heshtur dhe të hapur, do të shfaqet llapaqeni nekrofil, qê me udhër nga lart, ai Don Sikoti i letrave dhei bojës së gazetave, do ta dërrmojë me shpatën e llapaqenësisë së tij, për një arsye fare të thjeshtë, se nuk ka lexuar asnjë vepër të tij, por kështu është urdhëruar të bëjë.

Por vepra mbetet. Siç thotë i urti Moikom Zeqo: “Kasem Trebeshina nuk jetoi kohën, por letërsinë”.

Share:
Reklama juaj