Home KRYESORE Dylgjeri ben humor, Zoti Lu: Në Janar do të ketë arrestime!!!

Dylgjeri ben humor, Zoti Lu: Në Janar do të ketë arrestime!!!

Nga Ylli Dylgjeri

Pse në Janar?
Po kur?
Në Shkurt
Pse në Shkurt?
Por kur?
Në Mars….e kështu e me rradhë vazhdon loja e kungulleshkës në muaj.

Çfarë është ky objektiv kalendarik?

Shteti punon çdo ditë dhe totalisht. Dinamika e jetës së krimit nuk fillon në Janar e mbaron në Dhjetor. Ndalimet s’kanë datë. Ashtu dhe lirimet. Datë kanë ngjarjet dhe Revolucionet, datëlindjet apo ndërrimi i jetës etj. Publiku pret me padurim rezultatet. Të presësh janarin do të thotë të hanë banditët dhe gjelin e vitit Ri.

Atehere, deri në Janar …Publicitet.

Share: