Home KRYESORE Koçi i shpjegon Kolit ndryshimet e Ramës me hidraulikët dhe juristët…

Koçi i shpjegon Kolit ndryshimet e Ramës me hidraulikët dhe juristët…

Koli – Ka bërë shtet Edi Rama, nuk ka llafe!

Koçi – Po ore! E di ku e shikoj unë? Të kujtohet para katër vjetësh kur thoshte se “kemi juristë çdo metër katror por nuk gjen dot një elektriçist a hidraulik”?

Koli – Pooo! Si nuk më kujtohet? Po tani ku është ndryshimi? Ka hidraulikë në çdo metër?

Koçi – Jo more! Ndyshimi është që tani as juristë nuk gjen më!/parrena.com

Share: