Home I pakategorizuar Kontroll banese Rames ne Surrel… Nga Basir Collaku

Kontroll banese Rames ne Surrel… Nga Basir Collaku

0

Gjyqtari Shkelqim Miri u pergjua duke krijuar bindjen e mitmarrjes dhe gjykata vendosi miratimin e kerkeses se prokurorise ta arrestoje.

Kontrolli ne banese rezultoi me gjetjente nje shume afro 30 milione leke te reja. Tani i takon hetimit e shqyrtimit gjyqsore per detaje te tjera te cilat do te çmojne fajesine ose jo te gjykatesit.

Sajmir Tahiri u akuzua me se pari pas pergjimit te dy trafikanteve te cilet ne nje episod pranonin se 30 mije euro ishin per Sajmir Tahirin. Mazhoranca nuk lejoi nja 10 dite kontroll banese dhe Tahirit nuk iu gjeten sasite e dyshuara te eurove ne banese.

Masat e marra dhane rezultat kunder drejtesise, se paku ne procedure. Pak dite me vone tre patenta te Tahirit dhe 863 mije euro, shumefish te tjera dyshohet se u fshehen ne minuten e fundit, u gjenden duke udhetuar ne nje adrese qe u dekonspirua. Shume drejtore policie dhe drejtues te tjere jane pergjuar e dyshuar per miliona euro te fshehura ne banesa. Asnje kontrolll apo sekuestro.

Ministrit Gjiknuri i moren ne banese shume para te cilat na dolen se ishin pensioni i se jemes. Nje pension i lakmuar per nga sasia. Po te kishte kontrolluar me perpara policia mbase do te kishim te tjera shifra.

Edi Rama vetem sipas nje raporti te OSBE.kishte bere se paku 200 milione dollare te vena ne ofshore. Ndaj se paku nje kontroll banese ne Surrel duhej te ishte bere…

Sa me shpejt, aq me mire…edhe per Ramen… Do te befasohet shumekush…

Share:
Reklama juaj