Home KRYESORE Rama dibranëve: Dibrën do t’a bëjmë lagje të Tiranës!

Rama dibranëve: Dibrën do t’a bëjmë lagje të Tiranës!

0

Kryeministri Edi Rama, ditën e sotme, gjatë dëgjesës me qytetarët e Dibrës, ku kryefjalë e këtij takimi është projekti i Rrugës së Arbërit, ka premtuar se rruga do përfundojë brenda këtij mandati qeverisës dhe se Dibra do të bëhet faktikisht një lagje e madhe e Tiranës.

Ai pranoi se ishte vonuar në mandatin e parë për mbajtjen e këtij premtimi, por kryeministri tha se kjo nuk ndodhi për fajin e tij, por të projektit që ishte bërë nga qeveria e mëparshme…!

Share:
Reklama juaj