Home 2017 December 8

Daily Archives: 8 December, 2017

Hajduti i pafat Nga Diana Skrapari

Marrë nga libri "Quo vadis monde? Morceaux de vie...Bribes d'espoirs..." (Quo vadis botë? Pjesë të jetës... Copëza shprese) shkruar nga Diana Skrapari dhe botuar...

Shkrimtarja e Gazetarja Spanjolle Rosa Montero Tregon Jeten e Saj ne Tirane

Nga Genc Mlloja Shkrimtarja dhe gazetarja e shquar spanjolle Rosa Montero foli ne nje bashkebisedim me studente e profesore te katedres se gjuhes spanjolle ne...

Të respektojmë ndryshimin, për një botë të bashkuar në tolerancë Nga Diana Skrapari

Ata i quajnë Aylin dhe Omar ... Të tjerët i quajnë  Boris, Wang dhe Pedro ... Dhe shumë të tjerë quhen Rashid dhe Elia ... Këta janë...

Historia e mollës… ...

Përktheu  Elona Caslli Historia e mollës Më thanë mos t’i këpusja mollët sepse i përkisinin nuk e di se kujt. Pikërisht, për këtë arsye, e këputa...

“Për Mbrojtjen e Tregtarëve dhe të Tregut”: Beteja ligjore kunder taksave arbitrare.

Shoqata "Për Mbrojtjen e Tregtarëve dhe të Tregut" kryesuar nga bisnesmeni i sukseshem Nikollaq Neranxi dhe mbështetur nga përfaqësuesi i saj ligjor zyra e...

Negociatat e BE-së me Britaninë e Madhe para shkëputjes përfundimtare

Përgatiti Diana Skrapari Marrëveshja për të hyrë në fazën e dytë të negociatave mbi Brexit, mbi marrëdhëniet tregtare të ardhshme midis Mbretërisë së Bashkuar dhe...