Home KRYESORE Papa Françesku për çështjen e Jeruzalemit: Qetësi dhe durim

Papa Françesku për çështjen e Jeruzalemit: Qetësi dhe durim

Papa Françesku është shprehur sërish lidhur me çështjen e Jeruzalemit, pas deklaratave të presidentit amerikan Donald Trump, për ta njohur atë si kryeqytet të Izraelit.

Qetësi dhe durim nga të gjitha palët, ka kërkuar Ati i Shenjtë, përmes një komunikate të Vatikanit, në të cilën theksohet: “Të gjithë liderët politikë duhet të angazhohen për të parandaluar spiralet e dhunës në këto momente të rënda”.

Share: