Home KRYESORE Vasili: Te shpallet gjendja e jashtezakonshme. Ç’pret akoma qeveria?!

Vasili: Te shpallet gjendja e jashtezakonshme. Ç’pret akoma qeveria?!

Nga Petrit Vasili

Te shpallet gjendja e jashtezakonshme. Ç’pret akoma qeveria?!
Shqiperia po perballet me nje situate shume te rende ne te gjithe territorin me rreziqe shume te medha per pronen dhe shendetin e qytetareve.

Qeveria nuk shpall gjendjen e jashtezakonshme. Çfare pret?

Situata rendohet ore pas ore. Kryeministri duhet te jete ne balle te shtabit te emergjences dhe te marre e te ushtroje pergjegjesite e tij kushtetuese, politike dhe qytetare, qe nga zyra e deri ne drejtimin ne teren.

Kryeministri nuk mund te jete komentator.

Te shpallet menjehere gjendja e jashtezakonshme.

Koha nuk pret. Mijera qytetare presin doren dhe mbeshtetjen e shtetit.

Share: