Home 2018 January 8

Daily Archives: 8 January, 2018

Horoskopi, 08 janar 2018

Dashi Tranziti i Afërditës dhe pozicioni i ri i saj në një orbitë jo shumë komode për ju mund bëjë që në pasioni juaj të...

KORRUPSIONI: BULLGARIA VS SHQIPERIA DHE PANDESHKUESHMERIA QE VAZHDON…

Nga Zef Preci EU Observer njoftonte ne fillim te kesaj jave se Presidenti i Bullgarisë ka vene veton për projektligjin kunder korrupsionit. Projektligji i parlamentit...

Partitë politike dhe teknologjitë moderne – më saktë lidhjet e forta

Nga Kasem Seferi Njerëzimi deri tani, me aq shumë kohë, që askush nuk mund ta llogarisë me saktësi, ka sjellë përparimin dhe zhvillimin duke vërtetuar...