Home 2018 January 10

Daily Archives: 10 January, 2018

Kadare nderohet me çmimin “Nonino” 2018

Shkrimtari shqiptar Ismail Kadare është shpallur fitues për edicionin e vitit 2018-të të çmimit “Nonino”. Ky çmim vlerëson figura të mëdha të kulturës botërore...

Biznesi i pandershëm i Byrosë së Sigurimeve me jetën e shqiptarëve

Byroja Shqiptare e Sigurimeve ka akumuluar miliarda lekë borxhe ndaj familjarëve të viktimave dhe personave të gjymtuar në aksidente automobilistike, ndërkohë që e nënvlerëson...

Të ndreqim Amerikën! Cc: Për dijeni Ambasades SHBA, Tiranë

Nga Ylli Dylgjeri Boll u morëm më me këtë vend! Nuk bëhet këtu. Boll u morëm me njeri- tjetrin! Nuk bashkohemi. Boll u morrëm me Vettingun! Nuk...

Kur Ambasadoret ‘Harrojne’ Statusin

Nga Genc Mlloja "Serbia nuk ka ndryshuar pozicion dhe as ka qëllim ta bëjë. Kosova për Beogradin zyrtar është pjesë e Serbisë dhe do të...