Home 2018 January 28

Daily Archives: 28 January, 2018

Muslimane dhe kristiane te Shqiperise mos spekulloni ne emer te Skenderbeut

Nga Seferina Serani Thirrje per shqiptaret e perkatsise “kristiane”, por me pare, po ju drejtohem “myslimaneve”. Kush shan e fyen Skenderbeun, sigurisht qe nuk eshte nje...

Gli elettori italiani che il 4 marzo si trovano temporaneamente fuori dall’Italia possono votare...

Gli elettori italiani che per motivi di lavoro, studio o cure mediche il 4 marzo si trovano temporaneamente fuori dall’Italia possono votare per corrispondenza...

11:56 pm… Nga Haruki Murakami

Përktheu  Elona Caslli Një kryeqytet shtrihet poshtë syve tanë. E shohim me sytë e një zogu nate që fluturon lart në qiell. Në fushën tonë pamore pa...

Reflektime pas një vizite tre ditore në Shqipëri

Nga Ismete Selmani Labaj Para disa ditësh u nisëm me tim shoq për një vizitë të shkurtër në Shqipëri. U nisëm me kokën mënjanë sepse...

Populli izoloi kryeministrin e vetmuar dhe bretkocat perqark tij.

Nga Petrit Vasili Protesta vuri perballe nderin e moralin e qytetareve ne njeren ane dhe nga ana tjeter kryeministrin e kriminalizuar,te vetmuar,te izoluar dhe bretkocat...

Protesta Me të djathtët por pa zërin e të djathtëve. Nga Artur Roshi

Dje Opozita protestoi. Protestuesit që morën pjesë përfaqësonin grupe të interesave politike nga qendra e majtë deri tek e djathta tradicionale si vazhduese e ideve...