Home KRYESORE Islamofobi nga Zvicra – Ju të Shkupit jeni të prapambetur, jeni Kandahar!

Islamofobi nga Zvicra – Ju të Shkupit jeni të prapambetur, jeni Kandahar!

0

Islamofobi Xhemal Ahmeti nga Gostivari i cili jeton në Zvicër ka fyer rëndë qytetarët e Shkupit me një debat mes profesoreshës nga Shkupi Gjyla Celiku dhe Arbana Xharrës ky ndërhu dhe, ja shkrimi i tij i plotë:…

Shpesh jam në Shkup. Shumë shpesh. Edhe tash. Përveç se këndej kam lindur. Kandahar e keni bërë për nga prapambetja. Llofka qensh të ngordhur janë pjesët ku jetojnë shqiptarët. Pellg moçali erë kalbur i vjen vendit dhe qyteteve ku jetoni ju, ku sillesh ti profesore.

E ç’kahit profesore pulë e lagët shkupjane? Bijat e Shkupit? Leshi marisë. E nga dole ti moj zonjë pa përmbajtje ta lavdërosh Shkupin e bërë humnerë që m… e mbulon sa herë bie shi?

Atje në fund të Ballkanit pyet se kush qenka personi? Po personi është pollogas, gostivaras dhe ka qenë është aty para se ti të ishe bakër e lere më që sillesh sikur je çelik. Injorantë të kqinj!

Arbana Xharrën nuk e mbroj unë, ska nevojë. Ti ke nevojë për mbrojtje. Zanafillë e vesë klloçkë./behunjeri.com

PS: Mendimet e Xhemal Ahmetit jo domosdoshmerisht perkojne me politkat redkasionale te Perqasje.com

Share:
Reklama juaj