Home KRYESORE Kim Jong Un merr një vendim të pabesueshëm për koreanët që pinë...

Kim Jong Un merr një vendim të pabesueshëm për koreanët që pinë birrë

Koreja e Veriut, një vend i izoluar në shumë forma dhe me në krye një udhëheqës si Kim Jong un, edhe kohën e lejimit të pirjes së birrës e ka të kufizuar, madje ka dënime shumë të rënda për ata që s’u binden urdhërave.

Në vitin 2016 u organizua për herë të parë Festa e Birrës në Korenë e Veriut, ku koha e pirjes së birrës ishte mes orës 17:00 dhe 20:00, dhe konsumatorët nuk kishin të drejtë të uleshin në asnjë lokal.

Birra duhej të pihej në këmbë, dhe asnjë bar nuk kishte karrige, pasi sipas ligjvënësve, përderisa duroni alkoolin duhet të përballoni edhe lodhjen e këmbëve.

Nëpër lokale nuk kishte muzikë dhe ishte e ndaluar nga qytetarët të bënin fotografi. /360grade.al

Share: