Home KRYESORE Kush thotë që në Shqipëri s’janë kapur peshq të mëdhenj, ia fut...

Kush thotë që në Shqipëri s’janë kapur peshq të mëdhenj, ia fut pordhës kot!

0

Nga Altin Bamllari

Kush thotë që në Shqipëri s’janë kapur peshq të mëdhenj, ia fut pordhës kot. Dy kryeministra madje, Fatos Nano dhe Vilson Ahmeti. E ç’rëndësi ka që u shpallën të pafajshëm nga e njëjta Gjykatë që i shpalli të fajshëm?

Fundja edhe peshqit duhen mëshiruar. U gëzova shumë kur Tosi mori një dëmshpërblim të majmë. Më shumë akoma kur u bë kryeministër e ua futi të gjithëve.

Por për Vilsonin m’u këput shpirti fare. Mos kujtoni se tallem! Vetëm 4 muaj kryeministër për të bërë më shumë se dy vjet burg e hiç dëmshpërblim. E tmerrshme, kur mendon se 27 vjet x 12 muaj i kanë ndarë mes tyre vetëm 4 peshq, një kallamar e ndonjë cirronkë.

Më vjen në mendje një intervistë e të shkretit Vilson.

E pyet gazetari:

-Çfarë kujtoni nga koha kur ishit Kryeministër?

Dhe ai i përgjigjet:

-Mbaj mend tim atë ku mora detyrën. Shiko, më tha ai. Je ngjitur në majën e një mullari. Barin do ta hanë të tjerët dhe ty ka për të të ngelur huri, domethënë strumbullari. Këtë mbaj mend.

Kushedi ç’ndjesi provon sot i ziu kur shikon që muti është bërë mullar e huri s’gjendet kurrkund…!

Share:
Reklama juaj