Home KRYESORE Princesha 2-vjeçare Charlotte flet dy gjuhë dhe nuk do e besoni se…

Princesha 2-vjeçare Charlotte flet dy gjuhë dhe nuk do e besoni se…

0

Charlotte është vajza e vogël e Princit William dhe Princeshës Kate. Ajo është vetëm 2-vjeç dhe sapo ka filluar të shkojë në çerdhe.

Megjithatë edhe pse kaq e vogël, Princesha flet 2 gjuhë të huaja dhe sipas burimeve të revistës “People” ajo i zotëron më mirë se një i rritur.

Charlotte përveç anglishtes, gjuhës së nënës di të flasë edhe spanjisht dhe kjo falë dados së saj Maria Turrion Borralo e cila është nga Spanja.

Por jo vetë kaq, por duket se edhe vëllai i saj Princi George ka filluar të praktikojë së fundmi spanjishten dhe kjo duket se e ka gëzuar së tepërmi Kate./opinion.al

Share:
Reklama juaj