Home KRYESORE Rama shpjegon hapat për t’u punësuar si infermier

Rama shpjegon hapat për t’u punësuar si infermier

0

Përmes postimit të një videoje në rrjetin social, kryeministri Edi Rama ka shpjeguar për të interesuarit dhe studentët e infermierisë sesi mund të aplikojnë për punë në institucionet e sistemit shëndetësor.

MIRËMËNGJES

dhe me këtë video informuese mbi hapat e thjeshtë që duhet të merrni për tu bërë pjesë e portalit “Infermierë për Shqipërinë”, e vetmja mundësi punësimi reale në institucionet e sistemit shëndetësor sot, sipas një sistemi transparent të vlerësimit të meritës, ju uroj një ditë të mbarë

Rregjistrohuni dhe konkuroni!www.infermierepershqiperine.al/360grade.al

Share: