Home KRYESORE Vasili: Rama zevendeson betimin e Hipokratit me betimin per rilindjen.

Vasili: Rama zevendeson betimin e Hipokratit me betimin per rilindjen.

0

Nga Petrit Vasili

Kryeministri mizor zevendeson betimin e Hipokratit me betimin per rilindjen.

Kryeministri proverbialisht i paditur llomotit per shendetesine dokrra per infermieret.

Infermieristika ka standart universitar te detyruar, tashme prej vitesh,po ky i padituri nuk di gje dhe e tallin keta qe ka perqark me portale politike.

Turp,turp. Emerimet me portale politike jane dite e zeze per shendetesine.

Cdo infermier dhe mjek ben betimin e Hipokratit qe ti sherbeje me perkushtim te semurit dhe kryeministri shkollepak po e zevendeson me betimin per rilindjen.

Share:
Reklama juaj