Home I pakategorizuar Voltana Ademi bën thirrje për pjesëmarrje ne proteste, pavarësisht ngjyrave politike.

Voltana Ademi bën thirrje për pjesëmarrje ne proteste, pavarësisht ngjyrave politike.

0

Nga Voltana Ademi

Përfshirja dhe mbështetja për të gjithë qytetarët e Shkodrës për pjesëmarrje në protestën e opozitës me 27 janar, ishte në qendër të takimit të rradhës me drejtues të degës së PD-së, kryetarët e grupseksioneve, drejtues të Partisë Demokratike dhe të Forumit Rinor.

Kemi motive të shumta për të protestu të gjithë bashkë. Për harresën dhe nëpërkëmbjen që po i behet Shkodrës tonë nga qeveria aktuale, për varfërinë që thellohet nga dita në ditë, për dhjetra e qindra familje që sot nuk kanë as kushtet minimale për të jetu, kundër korrupsionit e kriminalitetin që po e varfnon përditë vendin tonë, për drejtësinë që jep drejtësi vetëm për ata që e paguajnë, për mijëra shqiptarë që marrin rrugët e Europës si emigrantë në kërkim të kushteve të jetesës që vendi i tyre nuk ua ofron.

Bashkëqytetarë! Protestojmë të gjithë bashkë, pa ndasi ngjyrash politike, të majtë e të djathtë! Me 27 janar duhet të tregojmë se ka akoma shpresë në këtë vend për ne, familjet tona, femijët tanë!

Share: