Home 2018 February 22

Daily Archives: 22 February, 2018

Voltana Ademi i kërkon autoriteteve te ndryshojnë ligjin për familjet ne nevoje

Kërkesë për shqyrtim dhe marrjen e masave për ndryshimin e situatës së familjeve në nevojë, të lëna jashtë sistemit të ndihmës ekonomike. Tiranë, më 14...

Jeta është kujtimi i një rizgjimi… Nga Sandro Penna

Përktheu: Elona Caslli Jeta është kujtimi i një rizgjimi të trishtë, në një tren, në agun e ditës. Kur sheh jashtë, dritën e pasigurt. Kur ndien në trupin e...

Energjia – një treg në rritje, mbushur me të paaftë

Nga: Dr. Enriko Ceko Për të shkruar këtë artikull kam marrë shkas nga Tryeza e Rrumbullakët “Energjia dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm Ekonomik - Roli i...

I “Banchieri” di Ghisolfi parlano anche russo. Il volume edito da Aragno protagonista anche...

I "Banchieri" di Beppe Ghisolfi parlano anche russo, ma sempre con... Style. La prestigiosa rivista di costume economico e sociale, diffusa in Russia grazie...

Horoskopi, 22 shkurt 2018

Dashi Përfitoni nga Hëna në shenjën e Luanit për të realizuar atë që ju intereson. Shpirt vëzhgues, tërheqës në aftësinë për të bindur të tjerët....

V2, da Cuneo a Tirana in un click. L’azienda piemontese leader della tecnologia domotica...

Un caro saluto agli ascoltatori di Radio Radicale e della rubrica Albania Italianofona. Oggi siamo a Racconigi, città del Piemonte e della provincia di...

“Kënga” e gushkuqit… Nga Kasem Seferi

“Që fëmijë kam qenë kureshtar” është një prej vargjeve të këngës së Zija Çelës në lidhje me detin, ndërsa unë kam qenë kureshtar për...