Home KRYESORE Kryeministri i degraduar antishtet njeh vetëm MIKUN, jo ligjet.

Kryeministri i degraduar antishtet njeh vetëm MIKUN, jo ligjet.

Nga Petrit Vasili

Kryeministri antishtet, i kapur dhe i kriminalizuar, e urren që të ndërtojë shtet që funksionon me ligje dhe rregulla.
Kryeministri i falimentuar i Rilindjes ka vetëm një gjë ne tru: “SHTETIN E MIKUT”.

Këtë antishtet e urrejnë shqiptarët.

Qytetarët nuk duan të fusin mik as shtetin e falimentuar e të korruptuar të kryeministrit dhe as gjithfarë sekserësh të pacipë.
Qyetarët duan thjesht standarde e ligje dhe zgjidhjen e problemeve ne baze te tyre pa nevojen e askujt.
Kryeministri i degraduar ka ne mendje vetem shtet-tepsine private te tij, ku ai dhe ministrat e tij per sevap ju zgjidhin ndonje hall njerezve, ne nje kohe qe ua kane per detyrim te madh.

Ja lexojeni kryeministrin e lajthitur se ç’thote:

‘Të marrësh 3 minuta, në vend se të kërkosh mik, në vend se të japësh lekë apo zgjidhja të vjen në rrugë të vjetra, ti e zgjidh vetë problemin tënd duke futur mik qeverinë e Republikës së Shqipërisë, ministren e qeverisë për sektorin.’

Share: