Home KRYESORE Shehu: Ja dy qendrimet ndaj Rezolutes per voten kunder SHBA

Shehu: Ja dy qendrimet ndaj Rezolutes per voten kunder SHBA

Nga Tritan Shehu

Dy qendrime te ndryshme u cfaqen dje ne Kuvend gjate seances per Rezoluten.

Pozicioni i yne, i cili ishte paraqitur me ate Rezolute, u cfaq qarte e permblidhet ne konceptin se:

Per ceshtjet e sigurise ne ndjekim qartesisht ShBA-ne.

Ndersa maxhoranca me qendrimin e voten qe dha rikonfirmoi pozicionin e saj, qe bie ndesh me ate amerikan, me kerkesat e ShBA, me reagimet e Presidentit Trump.

Ky eshte nje qendrim krejt ne kundershtim edhe me interesat tona kombetare.

Fatkeqesisht gjate te gjithe debatit maxhoranca me devijimet e pa vend qe u perpoq t’i beje atij, me mungesen e pjesemarjes ne shumicen e kohes ne salle se paku te Ministrit te Jashtem, tregoi nje mungese te thelle serioziteti e respekti per tematiken shume te rendesishme qe po diskutohej, si dhe per vete ate qe i dedikohej debati, ShBA-ve e maredhenive tona thelbesore me ata.

Share: