Home KRYESORE Zyra Postare… Nga Vera Pavlova

Zyra Postare… Nga Vera Pavlova

1
0
SHARE

Përktheu Elona Caslli

Lexoj emrin tim mbi zarf

dhe më kujtohet

kush jam.

Lexoj adresën time mbi zarf

dhe më kujtohet

 ku jam.

Lexoj emrin dhe adresën e dërguesit

dhe më kujtohet

se ekziston dikush tjetër.

Gris zarfin dhe lexoj letrën

-Pavlova, duhet të paraqiteni  në zyrën postare-

Jo. Nuk ka asgjë brenda.

Share: