Home KRYESORE Deputeti demokrat kujton 55 vjetorin e Zem Hajdarit

Deputeti demokrat kujton 55 vjetorin e Zem Hajdarit

Nga Tritan Shehu

Sot Azemi do te ishte 55 vjec!

Dhe qe atehere na dukej i “madh”, ishte i formuar, i qarte ne ide e veprime… ishte nje lider!

Per te mos folur per guximin, energjite, dinamiken e tij.

E kujtojme sot, do ta kujtojme neser, mbas vitesh, do ta kujtojne edhe ata qe nuk e takuan kurre, qe nuk biseduan asnjehere me ate, sepse ai tashme eshte nje simbol i zhvillimeve me rrenjesore, demokratike, cliruese, perkatesie, qe Shqiperia pati qe prej shpalljes se Pavaresise.

E kujtojme me nostalgji e respekt te gjithe.

I pa harruar qofte kujtimi i tij, i pa shuar qofte ideali i tij!

Share: