Home KRYESORE Jo vetem Mother Theresa, por edhe Mother… Nga Ylli Dylgjeri

Jo vetem Mother Theresa, por edhe Mother… Nga Ylli Dylgjeri

4
0
SHARE

Shqipëria, me dy Nëna!

Pas humanistes shqiptare Mother Tereza, publiku shqiptar, këto ditë njohu edhe një Mother tjeter…

Eshtë gazeta amerikane “Mother James” që i vjen në ndihmë gratis, publikut shqiptar. Publikimi i kontratës së lobimit të Partisë Demokratike, me përfaqsues të biznesit ruso amerikan është një lajm i pa dëgjuar më parë. “Mother James”, siç thotë në një publikimin sqarues të saj, ka botuar gjithshka në faqe gratis!!! I ka botuar aferat e PD vetëm për tu njohur publiku dhe demaskuar “e keqja” në partitë politike shqiptare. Gazeta “Mother James” nuk është fjala vjen si gazeta “Father Lesi”, qe e merr edhe ndonjë reklamë kur boton. Vlerat e vërteta humane të këtij publikimi do dalin në sipërfaqe në ditët në vijim, kur prokuroria të formuloj ose jo akuzën. Sot jemi vetëm në fillimet e këtij scopi politik : Se kjo histori nuk mbyllet lehtë !

“Mother James” e bëri detyrën. E zbuloi, dhe e botoi aferën politike!

Ndërkohë, Shqipëria, fitoi edhe një Nënë!

Ajo sot u bë me dy nëna humaniste: “Mother Terezen”, që mban emrin edhe aeroporti nacional shqiptar, dhe gazeten humaniste “Mother James” qe pse jo, shumë shpejt për kontributin e dhënë, mund ti jepet emri aeroportit tjeter shqiptar, atij që pritet të ndertohet në Vlorë.

I paharuar kujtimi i Nënave humaniste!
Pas kësaj rapsodi do të këndoj:
Shqipëria me dy Nëna

Një nga Zoti, një e jona!