Home KRYESORE Mars 79… Nga Tomas Tranströmer

Mars 79… Nga Tomas Tranströmer

0

Përktheu  Elona Caslli

I lodhur nga gjithçka që vjen nga fjalët,
nga fjalët dhe jo nga gjuha,
shkova në ishullin e mbuluar me borë.
Natyra e egër nuk ka fjalë.
Faqet e saj të pashkruara shtrihen në çdo drejtim.
Ndeshem me gjurmët e një drenushe.

Share:
Reklama juaj