Home KRYESORE Pastruesi i propozon për të dalë vajzës seksi por ajo e refuzon!...

Pastruesi i propozon për të dalë vajzës seksi por ajo e refuzon! Shikoni reagimin pasi merr vesh që është i pasur (360video)

Kjo nuk ishte aspak një ditë e mirë për vajzën në video. Ajo ishte duke pritur autobuzin, teksa i afrohet një pastrues i plehrave të rrugës.

Ai e fton vajzën për të dalë dhe për ta shoqëruar me makinë por ajo e refuzon. Ai largohet i mërzitur e më pas vjen i veshur si një pasanik.

Shikoni në videon më poshtë reagimin e vajzës.


360grade.al

Share: