Home KRYESORE Problemet me Fatmir Xhafën…? Ja si pergjigjet Edi Rama

Problemet me Fatmir Xhafën…? Ja si pergjigjet Edi Rama

“Fatmir Xhafa është ministri i im, e kam vendosur në atë post me mendje dhe me zemër. Akoma besoni shpifjet? Ai ka rezultate të dukshme dhe ai ka, mbështetjen time të plotë në detyrën që ka.”
Kryeministri mohoi se kishte probleme specifike me Ministrin e Brendshëm Xhafa.

Share: