Home KRYESORE Këto shtete janë pro dhe kundër sulmit në Siri

Këto shtete janë pro dhe kundër sulmit në Siri

Shtetet në arenën ndërkombëtare kanë ndarë qëndrimet e tyre nëse sulmi i Amerikës, Francës dhe Anglisë në Siri ishte i drejtë apo jo.

Shtetet që mbështesin sulmin ajror në Siri janë:
– Shtetet e Bashkuara
– Mbretëria e Bashkuar
– Franca
– Gjermana
– Arabia Saudite
– Katari
– Kanadaja
– Japonia
– Australia
– Izraeli
– Kroacia
– Kosova
– Shqipëria

Shtetet që kundërshtojnë sulmet në Siri
– Regjimi sirian
– Rusia
– Turqia
– Irani
– Kina
– Serbia? (Vuçiç nuk është deklaruar as pro e as kundër, por mban anën e Rusisë)./opinion.al

Share: