Home KRYESORE Sarkazma e Genc Deromemaj per te majten

Sarkazma e Genc Deromemaj per te majten

Po ata shqiptarë që njihen si mbështës të së majtës, përse nuk i bashkohen protestës për taksa më të ulta?

Të jenë vallë të përjashtuar nga taksat dhe TVSH-ja?

T’ju eci biznesi kaq mbarë, më shumë sesa shqiptarëve që njihen si mbështetës të së djathtës?!

Apo janë me parimin “nuk duam as ujë, as drita dhe taksa të ulta, vetëm Rama mos të ik nga qeveria?!”

Kriza e fuqisë blerëse është njëlloj për të gjithë.
Taksat janë njëlloj për të gjithë.
Edhe shqiptarët duhet të jenë të gjithë njëlloj para krizës dhe taksave të larta.
Nuk ka se si të jetë ndryshe!

Ulni qepenat. Jo kokat, jo dinjitetin.
Qeveritë vijnë e shkojnë, Populli është NJË.

Share: