Home KRYESORE Vasili: PS minoi konsensusin për ligjin e strehimit social

Vasili: PS minoi konsensusin për ligjin e strehimit social

Petrit Vasili: PS minoi konsensusin për ligjin e strehimit social

Ligji ishte votuar ne parim nga maxhoranca dhe opozita.

Ligji u vonua mbi nje muaj nga maxhoranca ne kuvend.

Konsensusi u prish per shtyrjen vetem nje dite.

Maxhoranca antikonsensus edhe diten e raportit pozitiv te BE.

Shtyrja kishte lidhje me aktivitetet per integrimin europian.

Ligji per strehimin social miratim abuziv e te njeanshem sot ne kom te shendetesise.

Ligji kishte ndryshime ne masen 90% te tij

Share: