Home KRYESORE Video/Ornela Vorpsi: Burrin e njoha duke kërcyer mbi kubin e një diskoteke

Video/Ornela Vorpsi: Burrin e njoha duke kërcyer mbi kubin e një diskoteke

Një histori si ajo e përrallave mund të tingëllojë lidhja e Ornela Vorpsit me bashkëshortin e saj Italian. Ajo ka rrëfyer në Opinion se është njohur me të kur ishte 25-vjece teksa kërcente mbi  kub në një diskotekë të Milanos.

Shkrimtarja ka treguar se për të siguruar të ardhura që të ndiqte akademinë, mikesha e saj Beatrice I sugjeroi të regjistrohej në një agjenci modelesh, por duke qenë se ky angazhim nuk rezultoi efikas, ajo pranoi sugjerimin për të punuar në një diskotekë.

Pikërisht aty njohu djalin, silueta e të cilit sikurse shprehet e magjepsi.

Rrefimi

Tim shoq e kam takuar aty, ai më ka parë mbi një kub. Unë që snoboja njerëzit e diskotekës, sepse isha në ujëra të tjera të aritit dhe letërsisë. Ishte një diskoteke shumë e famshme që quhej Vanita. Ishte një bar ku mblidheshin njerëzit dhe pinin dicka. Unë shkova në bar dhe pashë dy djem. Silueta e burrit tim më tërhoqi më magjepsi. Dhe nuk doja të shkoja në dhomë. Doja t’I flisja. Edhe donte të më fliste.

Më në fund erdhi dhe më tha: Je e lodhur?

I thashë: E lodhur jam.

Ah tha, nuk qenke italiane.

Jo i thashë, jam shqiptare.

Ndiqni 2 videot më poshtë për rrëfimin e plotë:

Share: