Home I pakategorizuar Kinë, grushte mes “Trump dhe Kim”

Kinë, grushte mes “Trump dhe Kim”

0

Shfaqet paraprakisht në Kinë, si një shaka, takimi historik midis Presidentit të SHBA, Donald Trump dhe udhëheqësit të Koresë së Veriut Kim Jong-un. Dialogu për paqen botërore të planifikuar për në 12 qershor kthehet në një luftë në Makao, në bregun jugor të vendit, në performancën e dyfishtë të tyre. Artistët janë Dennis Alan, një muzikant 67-vjeçar amerikan dhe Kim Howard, një artist australian i cili punon në Hong Kong. Për rastin, një imitues i presidentit rus Vladimir Putin, aktori Slawomir Pawel Zapala, i cili u përpoq të qetësonte shpirtrat, arriti posaçërisht nga Polonia.

Video Reuters

Share: