Home KRYESORE Kush është prokurori që iu grabit zyra në Durrës, u moren dokumenta...

Kush është prokurori që iu grabit zyra në Durrës, u moren dokumenta në lidhje me pushtetarët

Dalin detajet e para nga bastisja gjate natës e Prokurorisë se Durrës. Mësohet se zyra e grabitur është ajo e prokurorit Afrim Shehu, prokuror i Task Forcës.

Nuk ka te dhëna konkrete se çfarë i është vjedhur prokurorit Shehu ne zyrën e tij, pasi këto do te dalin pas bilancit te dokumenteve qe ai ka pasur ne zyre.

Shehu heton te gjithë zyrtaret qe kane probleme dhe gjithë sa lidhet me abuzimit dhe te korrupsionin e pushtetarëve./Lapsi.al

Share: