Home KRYESORE Shtyhet seanca për Adriatik Llallën

Shtyhet seanca për Adriatik Llallën

Shtyhet seanca e Kolegjit të Apelimit për Adriatik Llallën. Seanca e radhës do të jetë më 31 Maj, ora 10:00 dhe kjo pasi i është lënë kohë avokatit Sokol Azizaj të plotësojë prokurën e posaçme.

Theksojmë se Adriatik Llalla mungoi në këtë seancë të parë për të, për procesin e vetingut.

Share: