Home KRYESORE Kongresmeni Dioguardi: Në Shqipëri dhe në Kosovë komandojnë oligarkët! Shqiptarë zgjohuni!

Kongresmeni Dioguardi: Në Shqipëri dhe në Kosovë komandojnë oligarkët! Shqiptarë zgjohuni!

Ish-kongresmeni amerikan Joseph DioGuardi në një intervistë për KTV ka folur me tone të ashpëra për klasën politike në Shqipëri dhe Kosovë.

DioGardi nënvizon se në këto dy vende komandojnë oligarkët.

Ndiqni fjalën e tij në videon e mëposhtme.

Share: