Home KRYESORE “Thethi s’pastrohet”, fotot që rrëzojnë akuzat, kazanët boshatisen 1 herë në javë

“Thethi s’pastrohet”, fotot që rrëzojnë akuzat, kazanët boshatisen 1 herë në javë

Dosja.al ka siguruar foto reale të situatës së ditës sotme në Theth ku dallohen qartë kontenierët e pastruar ndërkohë që pastrimi në këtë zonë të thellë malore behet një here në javë, pasi dhe sasia e mbetjeve nuk është e madhe.

Kazani i mbetjeve në Theth30 Korrik, 2019 20:52

SHKODËR- Një lajm i rremë është përhapur sot se në Parkun Kombëtar të Thethit, nuk pastrohen mbetje urbane. Pre e këtij lajmi fake kanë ranë të gjithë, ku u postuan dhe foto të kësaj perle të natyrës me pretendimin se nuk janë pastruar kontenierët e mbetjeve urbane që pas zgjedhjeve te 30 Qershorit.

Kazani i mbetjeve në Theth

Dosja.al ka siguruar foto reale të situatës së ditës sotme në Theth ku dallohen qartë kontenierët e pastruar ndërkohë që pastrimi në këtë zonë të thellë malore behet një here në javë, pasi dhe sasia e mbetjeve nuk është e madhe.

Share: