Home KRYESORE Kriza në Shqipëri, delegacioni i Komisionit të Venecias zbarkon në Tiranë

Kriza në Shqipëri, delegacioni i Komisionit të Venecias zbarkon në Tiranë

Kriza politike në Shqipëri ka bërë që në Tiranë të zbarkojë një delegacion të Komisionit të Venecias.

Mësohet se delegacioni do të vizitojnë Shqipërinë nga data 9 deri më 11 shtator ,ku do të zhvillojë takime në Kuvend si dhe në Kryeministri. Gjithashtu, delegacioni do të takohet dhe me Presidentin e Republikës.

Vizita e tyre vjen vetëm pak ditë pasi Kuvendi i drejtoi një kërkesë Komisionit të Venecias ku i kërkonte opinion në lidhje me nismën e ndërmarrë nga maxhoranca për shkarkimin e Presidentit, pasi ai anuloi me dekret zgjedhjet e 30 qershorit./ Opinion.al E.Xh.

Share: