Home KRYESORE Vettingu në polici, jepet vendimi për nën drejtorin e SHÇBA-së

Vettingu në polici, jepet vendimi për nën drejtorin e SHÇBA-së

Nën drejtori i përgjithshëm i SHÇBA-së, Adriatik Ago ka kaluar vettingun.

Ai është konfirmuar në detyrë nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit i cili vlerësoi se Ago ka bërë deklarim të saktë të pasurisë dhe ka burime që e justifikojnë.

Komisioni konfirmoi gjithashtu pastërtinë e figurës së nëndrejtorit të SHÇBA-së.

Adriatik Ago doli para Komisionit të Jashtëm të Vlerësimit 5 ditë më parë. /Opinion.al

Share: