Home Authors Posts by Redaksia

Redaksia

17392 POSTS 17 COMMENTS
Perqasje.com eshte reviste elektronike qe nuk boton lajmin zyrtar, por reagimet e qytetareve ndaj lajmit zyrtar, politik dhe mediatik! Share This: Share This: Share This: Share This:

Fryma – re e bardhë…

Nga Entela Kasi Fryma - re e bardhë Shkund pemë që bien në pragun tënd, Veshur në myshk gurra e ujit kur nanurisnim përralla Njerëzish të ngujuar në...

Reforma e haleve të qytetit tonë !

Nga Artan Fuga Thash dje, hajde po shkoj në punë duke kaluar nga parku Rinia... Me këtë rast shoh edhe shurrtoren që më kanë thënë...

Përse të gjithë (populli) duan të ikin nga Shqipëria?

Nga Mentor Kikia Një studim i fondacionit gjerman Friedrich Ebert, tregon se në vitin 2014, 59.8% e të rinjve jane shprehur se dëshirojne të largohen...

Na shesin normale 11.000 leke te reja për çdo makine ministri…

Nga Besian Pesha Keta janë përfundimisht te papare! Na thonë se harxhojnë ne dite rreth 11.000 leke te reja ne dite për çdo makine te...

Ne Shqiperi denohesh njësoj si për 5 gram dhe një tone...

Avokati i njohur e se drejtës penale Saimir Visha duke ju referuar ligjit te pa drejte ne fushën e drogave thotë se ky ligj...

Pikat e errëta te kontratës se Dializës për privatin…

Nga Tritan Shehu Ne lidhje me dhënien e shërbimit te dializës privatit nga Ministria e Shendetesise desheroj te theksoj se kemi te bejme me një...

Shqipëria, shoqëria shqiptare sipas meje…

Nga Thoma Duka Shqipëria është akoma duke u përpëlitur për të dalë nga tranzicioni i stërzgjatur e kaotik qe ndonëse ka shënuar zhvillime të ndryshme pozitive,...

Konservatoret: Kthim ne identitet te metropolit Shqiptar!

Partia Konservatore e Shqipërisë reagon ndaj kryetarit te Bashkisë Tirane Z.Erion Velia duke u demonstruar kundër Pedonales qe Bashkia e kryeqytetit do te realizoje...

Kosova digjet, Beogradi dhe Tirana krihen!

Enver Bytyçi Ajo që po ndodh në Prishtinë këto kohë është i njëjti skenar dhe e njëjta filozofi e zhvillimeve të vitit 2010 - 2011...

Ironia e ish ministrit socialist për kryeprokurorin Lalla…

Marko Bello, ish ministër dhe ish deputet i partisë socialiste ironizon deklaratat e kryeprokurorit Adriatik Llalla për arrestime ne nivelet e larta te politikes. Ish...